روز سه شنبه همزمان با ولادت امام حسن عسگری علیه السلام جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر حسن عبدی­پور و حجت­الاسلام و المسلمین هروی و جناب آقای دكتر علي كرباسي زاده اصفهاني رئیس گروه فلسفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در ابتدای این دیدار جناب آقای دکتر حسن عبدی پور خلاصه ای از اقدامات صورت گرفته توسط دبیرخانه را تشریح کرده و خاطر نشان کردند با توجه به این که مرحوم ملاعبدالله در مکتب اصفهان و شیراز عمده وقت خود را سپری کرده است از این رو می توان از طرفیت این دو مکتب برای معرفی هر چه بیشتر این شخصیت بهره لازم را برد. از این رو پیشنهاد دادند مکتب فلسفی شیراز و اصفهان مورد مطالعه قرار گرفته و نقش ملاعبدالله در ترویج و تقویت آن مورد واکاوی علمی قرار گیرد.

در ادامه جناب آقای دكتر علي كرباسي زاده اصفهاني رئیس گروه فلسفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی خاطر نشان کردند که مکتب شیراز و اصفهان دارای ظرفیت بسیار بزرگی است و می توان این ظرفیت را با تشکیل کمیته علمی متشکل از اساتید دانشگاه اصفهان و شیراز به منصه ظهور رساند. در این کمیته لازم است بررسی گردد که چه نشست هایی با چه موضوعاتی و چه مقالاتی با چه عناوینی و توسط چه کسانی نگاشته شود. در ضمن اشاره داشتند به این که حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسم کالایی به صورت تخصصی در مکتب شیراز مطالعاتی داشتند و در این حوزه دارای کتاب و مقالات فاخری هستند که می توان از تجربیات ایشان در این کمیته بهره لازم را برد.

در ادامه فرمودند پیشنهاد می شود به دلیل نزدیکی استان قم و شیراز به اصفهان  این کمیته در اصفهان باشد. علاوه بر این می توان از ظرفیت صدا و سیمای اصفهان نیز بهره گرفت.

 

ورودی جدی دارند علامه ملاعبدالله بهابادی از جمله اندیشمندان قرن دهم هستند که متاسفانه آن چنان که باید به جامعه معرفی نشده است و برگزاری کنگره های این چنینی برای بزرگانی مثلایشان ضرورتی غیر قابل انکار است. در ضمن فرمودند پی گیری نوشته های مکتوب، کتاب¬ها و مقالات ناظر به وضع اجتماعی و حوزه های علمیه قرن دهم یکی از کارهای لازمی است که باید به آن توجه شود.

در ادامه ریاست قطب علمی صفویه قول مساعد دادند که در برگزاری نشست علمی در خصوص ملاعبدالله، نوشتن مقالات و ارزیابی مقالات ارسالی همکاری لازم با دبیرخانه کنگره بین المللی علامه بهابادی را داشته باشند. 

ویژه نامه ها

ویژه نامه 1 ویژه نامه 2  معرفی آثار  معرفی آثار(انگلیسی)
ویژه نامه (عربی) حکیم بهابادی در یک نگاه (فارسی) حکیم بهابادی در یک نگاه (انگلیسی) حکیم بهابادی در یک نگاه (ترکی)
TPL_BACKTOTOP